Novice

Vpis dejanskega lastnika poslovnega subjekta v register možen do 19.01.2018!

05. januar 2018

Seznanjamo, da je 19.1.2018 končni rok do katerega so poslovni subjekti dolžni vpisati dejanskega lastnika v Register dejanskih lastnikov. Poslovni subjekti, ki do roka ne bodo vpisali pravilnih podatkov tvegajo globo nadzornih organov, ki znaša od 6.000 do 60.000 EUR, za odgovorne osebe pravne osebe pa od 400 do 2.000 EUR.

Preberi več

Zaposlujemo - Svetovalec v oddelku za tujce

09. november 2017

Preberi več

Posel nikoli ne spi! Niti v času poletnih oddihov.

30. junij 2017

Poletje je že tu, vi pa že veselo načrtujete in brskate informacije za tisti čas v letu, ko si lahko končno oddahnete zaradi (upamo) dobrih poslovnih rezultatov v prvem polletju. Je poletni čas res čas, ko se lahko podjetniki in poslovneži popolnoma prepustimo bistri vodi in sončnim žarkom?

Preberi več

Zaposlujemo - Računovodja m/ž (dve delovni mesti)

03. maj 2017

Zaradi povečanega obsega poslovanja iščemo samostojnega računovodjo (m/ž) z izkušnjami z delom v računovodskem servisu. Smo uveljavljen srednje velik računovodski servis, lociran v središču Ljubljane (Gospodarsko razstavišče) – več informacij: http://www.racunovodski-servis.si/.

Preberi več

Del plače za poslovno uspešnost (trinajsta plača, božičnica, letna nagrada)

19. november 2016

S spremembo Zakona o dohodnini se uvaja posebna davčna obravnava dela plače za poslovno uspešnost. V nadaljevanju je opisana davčna obravnava in podani odgovori na prejeta vprašanja zavezancev.

Preberi več

NOVO! eTOČKA- vse za brezplačno registracijo podjetja

18. julij 2016

Odpirate s. p., ustanavljate d. o. o., lansirate start-up? Za bodoče stranke računovodstva Proevent brezplačno vodimo tudi postopek registracije podjetja!

Preberi več

Osebno dopolnilno delo – upokojenci

13. maj 2016

Oseba, ki prejema pokojnino, opravlja osebno dopolnilno delo. Kakšen je njegov zavarovalni status?

Preberi več

Zaposlujemo: RAČUNOVODJA m/ž

22. april 2016

Delovno razmerje bomo sklenili za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim obdobjem. Prošnje z opisom dosedanjih delovnih izkušenj in življenjepisom ter dokazili o izpolnjevanju razpisnih pogojev pošljite do 5.5.2016 na mail: janez.levec@proevent.si

Preberi več

Že četrtič med finalisti izbora zlata nit

01. marec 2016

Z veseljem vas obveščamo da smo v letošnjem letu ponovno med finalisti izbora Zlata nit v kategoriji malih podjetij. Gre za medijsko-raziskovalni projekt časnika Dnevnik, ki išče primere dobrih praks na področju zaposlovanja v Sloveniji in s tem poudarja pomen kakovostnih odnosov med podjetjem in zaposlenimi.

Preberi več

Še vedno niste poskrbeli za davčne blagajne?

07. januar 2016

V kolikor potrebujete davčno blagajno, oziroma mogoče še niste uredili vseh zadev s tem v zvezi, vam v sodelovanju s podjetjem Pronet, predstavljamo zanimiv dokument z zelo uporabnimi napotki. Na vašo željo vam, vse kar piše v dokumentu, tudi mi lahko pripravimo.

Preberi več

Računovodski servis vas obvešča o novostih na področju financ.

računovodski servis proevent

Sledite povezavi, izpolnite obrazec, računovodski servis pa vam bo v najkrajšem času poslal ponudbo.

ZAHTEVAJTE PONUDBO

Kvaliteto naših opravljenih storitev izkazujeta spodnja certifikata: