Računovodski servis Proevent | Pravno obvestilo | Politika zasebnosti

Vas zanima združitev ali prodaja računovodskega servisa?

Lastnikom računovodskih servisov, ki iščejo nove izzive in priložnosti, ponujamo različne možnosti sodelovanja:

  • odkup celotnega računovodskega servisa,
  • združitev z našim računovodskim servisom z možnostjo zaposlitve in,
  • prodajo ali oddajo posameznih pogodb zaradi preobremenjenosti vaših zaposlenih.

Naše bogate izkušnje in mnoge odlične reference so zagotovilo, da se boste pridružili uspešni ekipi oziroma da vaše poslovne partnerje prepuščate vrhunskim strokovnjakom. Verjamemo, da bodo s storitvami tako zadovoljni, kot so bili do sedaj, skupaj z vami pa se bomo potrudili, da obseg in nivo obstoječega sodelovanja še nadgradimo.   

Za dodatne informacije in usklajevanje smo na voljo preko telefonske številke 01 300 3210 oziroma preko elektronskega naslova janez.levec@proevent.si.

Zaupajte nam svoje interese in želje, saj smo prepričani, da vam lahko ponudimo obojestransko koristno rešitev. 

Janez Levec, direktor

 


Združitev ali prodajo so nam že zaupali:

BEMI d.o.o., Ljubljana

stranka o prehodu:

Geslo d.o.o. V začetku prehoda sem imel pomisleke glede na to da me bodo napotili k novemu servisu (skrbniku), sem bil pozitivno presenečen ker so v novem podjetju zaposlili prejšnjega/sedanjega skrbnika s katerim sem serviseran v zadovoljstvo obeh. Enes Đurić, direktor

TRIBO d.o.o.

stranka o prehodu:

VACSERVIS d.o.o. Poslujem že od leta 1996. Letos smo z združitvijo TRIBA pristopil v PROEVENT. Sama zamenjava je potekala zelo dobro in ni bilo nobenih problemov. Sem pridobil nove dimenzije in dodatne informacije, tako, da sem z zamenjavo zelo zadovoljen in jo priporočam vsem, kateri s trenutnim servisom morda niso popolnoma zadovoljni. Stojan Tašner, direktor

ANTERA d.o.o.

stranka o prehodu:

POSLOVNA IKONA. Prenosa med računovodskimi servisi sploh nismo občutili. Edino, kar se je spremenilo, je bila lokacija. Ta se nahaja skoraj v centru mesta in je lahko dostopna.

S samo storitvijo pa smo zelo zadovolji. Pričakal nas je nasmejan kolektiv, ki nam poleg strokovnih nasvetov in točno oddanih poročil skuha še kavo.

Ob neobveznem pogovoru rešimo marsikatero zagato s področja mednarodnega poslovanja.

Zelo dobra izkušnja, tako s prenosom, kot z novim servisom. Proevent d.o.o. resnično priporočamo vsem našim partnerjem.

Saif Ullah, direktor

Gospodarno vodimo kot dober zaposlovalec

Družba Proevent (odlikuje nas 25-letna tradicija poslovanja) se je več let zapovrstjo uvrstila med finaliste izbora Zlata nit. Zlata nit je medijsko-raziskovalni projekt časnika Dnevnik. Kot eden osrednjih medijev Republike Slovenije časnik Dnevnik s promocijo podjetniške inovativnosti, primerov dobrih praks na področju zaposlovanja ter kakovosti delovnih mest nosilce uveljavlja kot zgled in navdih poslovnega in širšega okolja.

Z medijsko-raziskovalnim projektom Zlata nit – izborom najboljšega zaposlovalca, želijo vplivati na dinamičen razvoj zaposlenih in organizacij ter prispevati h konkurenčnosti slovenskega gospodarstva in s tem poudarja pomen kakovostnih odnosov med podjetjem in zaposlenimi. V našem podjetju se zavedamo, da je skrivnost uspeha v spodbujanju izobraževanja zaposlenih in ustvarjanju dobre organizacijske klime.

Projekt Zlata nit podpirajo najvidnejši predstavniki poslovne javnosti, civilnih združenj in akademskega sveta. Častni pokrovitelj projekta Zlata nit je Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve RS.

Imate vprašanje za naš računovodski servis? Kontaktirajte nas in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

ikona telefon

01/300 32 10

ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Reference

“Smo zanesljivo ter sodobno gradbeno podjetje. Najzahtevnejše projekte rešujemo s svojim lastnim znanjem, strokovnostjo in marljivostjo. Imamo več kot 200 usposobljenih strokovnih kadrov, ki nam omogočajo učinkovito delovanje na celotnem gradbenem področju. Zavedamo se, če želimo uspešno sodelovati na trgu, mora za nami stati strokoven, zanesljiv in ažuren računovodski servis, to za nas predstavlja računovodski servis Proevent . Pri njih imamo celovito podporo na področju računovodenja, kadrovskega svetovanja in pravnega svetovanja…”

Remzit Ravmanovski, direktor (www.gradbenistvo-ravmanovski.si)

“Naše Mesto komunikacij zaživi, ko so tudi dela bolj ”birokratske” narave urejena. Računovodski servis Proevent strokovno poskrbi, da je poslovanje našega mesta na ustreznem nivoju, z lepim sodelovanjem pa se je zgradilo primerno medsebojno zaupanje, ki vodi k še večjim uspehom naše agencije. Ali drugače rečeno, prebivalci našega mesta tudi s pomočjo Računovodskega servisa Proevent živijo lepo in polno življenje.”

IR IMAGE d.o.o. (www.ir-image.si)

“Kar nekaj časa smo razmišljali o menjavi računovodstva. Odločitev ni bila enostavna, saj smo se bali, da bo  postopek kompleksen in dolg. Zato je presenečenje še toliko večje, ko smo se končno odločili. Žal nam je le, da prenosa nismo naredili že prej. V računovodskem servisu Proevent je ekipa strokovnjakov, ki nudijo celostno podporo našemu zavodu v vsakem trenutku, ker nam v mesečnem pavšalu, poleg knjiženja, zagotavljajo tudi brezplačno svetovanje.”

Neža Koren, direktorica (www.rikus.si)

“Presenetila me je hitra odzivnost, prijaznost in strokovnost. Vsekakor dober razlog, da vas z veseljem priporočim naprej. Veseli me, da nisem obravnavan le kot  številka. Oseben in človeški odnos mi pomeni veliko!”

Enes Durić, izvršni direktor (www.geslo.si)

“Zelo smo zadovoljni s storitvami računovodskega servisa ProEvent. Navdušeni smo nad prijaznostjo njihovega osebja,  njihovo odzivnostjo in strokovnostjo. V primerjavi z naši prejšnjim računovodskim servisom pa predvsem izstopajo po učinkovitosti.
Njihovo osebje ima izjemno sposobnost prilagajanja našim potrebam in željam, kar nam prihrani veliko časa.”

Markuš Aleš, direktor www.avtosola-ideal.si

“Zdravstvena dejavnost je zavezana k specifičnim pravilom in zakonom. Zato nam je pri računovodskem servisu pomembno predvsem zaupanje v strokovnost njegovih storitev z zakonom. Prav vse to nam ponuja računovodski servis Proevent,..so strokovni, zanesljivi, natančni, odzivni in konkurenčni…z veseljem vas priporočim “

dr. dent. med. Nataša Kocmut www.skan.si

“Zelo mi je všeč, ker imate prijazen odnos do strank, hitro odzivnost in številni koristni nasveti, ki sem jih dobil v zadnjem letu, so vsekakor dober razlog, da vas priporočim naprej.”

Oblak Zdravko, direktor www.kkoblak.si

“S podjetjem Proevent  d.o.o. sodelujemo že dlje časa. Všeč nam je, da jim naše podjetje ne predstavlja zgolj premetavanje številk, knjiženja in neko rutinsko delo, temveč se v podjetje poglobijo, ti svetujejo. Ažurnost, natančnost in prijaznost so vrline, ki nam veliko pomenijo. Prav zato se iskreno zahvaljujemo vašemu kolektivu za sodelovanje.”

Dejan Schaubach, direktor www.parks1.si

“Zelo hitro se odzivate na naše potrebe in težave. Dodelili so nam programsko opremo za izdajo računov na kar smo res navdušeni . Presenetila me je hitra odzivnost in pripravljenost na pomoč, tudi ob poznih urah in dnevih, ki niso delovni. Le tako naprej!.”

Božo Rušnov, direktor floralimage.si

“Zelo smo zadovoljni s storitvami računovodskega servisa ProEvent. Predvsem nam je všeč njihova odzivnost, strokovnost in zanesljivost. Pomagajo nam pri razni administraciji, kar nam prihrani precej časa.”

Rok Zobavnik, direktor www.sanelec.si

“S partnerji gradimo dolgoročen in zaupljiv odnos, v katerem predstavljata strokovnost in odzivnost pogoj za sodelovanje. Področje računovodstva zagotovo sodi med najpomembnejše elemente uspešnega in učinkovitega poslovanja vsakega podjetja. Zato smo se odločili za Računovodski servis Proevent”

Gregor Zalaznik, direktor www.decra.net

V našem podjetju smo se odločili za menjavo računovodskega servisa in prek priporočil našli Proevent. Njihova ponudba je bila sprejemljiva in zelo konkurenčna. Pomoč ob zagatah, ki so vsakodnevne in ponavadi potrebne takojšnjega urejanja, takojšnja odzivnost in hkrati tudi prijaznost referenta so tiste prednosti, zaradi katerih ostajamo zvesta stranka računovodskega podjetja Proevent. Nikoli nimam občutka, da motim in »težim«. Nasvet, ki je pogosto »zlata vreden« in zakonsko utemeljen, je vreden svojega denarja.

Mirjam Kepic, CEO (Privoščite d.o.o.)