Vas zanima združitev ali prodaja računovodskega servisa?


Lastnikom računovodskih servisov, ki iščejo nove izzive in priložnosti, ponujamo različne možnosti sodelovanja:

- odkup celotnega računovodskega servisa;

- združitev z našim računovodskim servisom z možnostjo zaposlitve in

- prodajo ali oddajo posameznih pogodb zaradi preobremenjenosti vaših zaposlenih.

Naše bogate izkušnje in mnoge odlične reference so zagotovilo, da se boste pridružili uspešni ekipi oziroma da vaše poslovne partnerje prepuščate vrhunskim strokovnjakom. Verjamemo, da bodo s storitvami tako zadovoljni, kot so bili do sedaj, skupaj z vami pa se bomo potrudili, da obseg in nivo obstoječega sodelovanja še nadgradimo.   

Za dodatne informacije in usklajevanje smo na voljo preko telefonske številke 01 300 3210 oziroma preko elektronskega naslova janez.levec@proevent.si.

Zaupajte nam svoje interese in želje, saj smo prepričani, da vam lahko ponudimo obojestransko koristno rešitev. 

Janez Levec, direktor

 


Združitev ali prodajo so nam že zaupali:

BEMI d.o.o., Ljubljana

stranka o prehodu:

Geslo d.o.o. V začetku prehoda sem imel pomisleke glede na to da me bodo napotili k novemu servisu (skrbniku), sem bil pozitivno presenečen ker so v novem podjetju zaposlili prejšnjega/sedanjega skrbnika s katerim sem serviseran v zadovoljstvo obeh. Enes Đurić, direktor

TRIBO d.o.o.

stranka o prehodu:

VACSERVIS d.o.o. Poslujem že od leta 1996. Letos smo z združitvijo TRIBA pristopil v PROEVENT. Sama zamenjava je potekala zelo dobro in ni bilo nobenih problemov. Sem pridobil nove dimenzije in dodatne informacije, tako, da sem z zamenjavo zelo zadovoljen in jo priporočam vsem, kateri s trenutnim servisom morda niso popolnoma zadovoljni. Stojan Tašner, direktor

ANTERA d.o.o.

stranka o prehodu:

POSLOVNA IKONA. Prenosa med računovodskimi servisi sploh nismo občutili. Edino, kar se je spremenilo, je bila lokacija. Ta se nahaja skoraj v centru mesta in je lahko dostopna.

S samo storitvijo pa smo zelo zadovolji. Pričakal nas je nasmejan kolektiv, ki nam poleg strokovnih nasvetov in točno oddanih poročil skuha še kavo.

Ob neobveznem pogovoru rešimo marsikatero zagato s področja mednarodnega poslovanja.

Zelo dobra izkušnja, tako s prenosom, kot z novim servisom. Proevent d.o.o. resnično priporočamo vsem našim partnerjem.

Saif Ullah, direktor

 

Gospodarno vodimo kot dober zaposlovalec

Družba Proevent (odlikuje nas 25-letna tradicija poslovanja) se je več let zapovrstjo uvrstila med finaliste izbora Zlata nit. Zlata nit je medijsko-raziskovalni projekt časnika Dnevnik. Kot eden osrednjih medijev Republike Slovenije časnik Dnevnik s promocijo podjetniške inovativnosti, primerov dobrih praks na področju zaposlovanja ter kakovosti delovnih mest nosilce uveljavlja kot zgled in navdih poslovnega in širšega okolja.

Z medijsko-raziskovalnim projektom Zlata nit – izborom najboljšega zaposlovalca, želijo vplivati na dinamičen razvoj zaposlenih in organizacij ter prispevati h konkurenčnosti slovenskega gospodarstva in s tem poudarja pomen kakovostnih odnosov med podjetjem in zaposlenimi. V našem podjetju se zavedamo, da je skrivnost uspeha v spodbujanju izobraževanja zaposlenih in ustvarjanju dobre organizacijske klime.

Projekt Zlata nit podpirajo najvidnejši predstavniki poslovne javnosti, civilnih združenj in akademskega sveta. Častni pokrovitelj projekta Zlata nit je Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve RS.

Računovodski servis vas obvešča o novostih na področju financ.

računovodski servis proevent

Sledite povezavi, izpolnite obrazec, računovodski servis pa vam bo v najkrajšem času poslal ponudbo.

ZAHTEVAJTE PONUDBO

Kvaliteto naših opravljenih storitev izkazujeta spodnja certifikata: